Blog

La frizeria pentru copii BeautyPlay masinutele au o singura destinatie – lumea tunsorilor perfecte

Fiecare parinte stie cat de dificil poate fi sa iti convingi copilul ca este timpul sa se tunda. La BeautyPlay avem o echipa de coafori experimentati, care va vor face copilul sa se simta confortabil si relaxat si vizita la coafor o experienta amuzanta si placuta pentru amandoi.

Sederea intr-un scaun este mult mai dificila decat pare pentru cei mici, fie ca este vorba despre un bebelus in bratele unei mame, de un copil hiperactiv sau de unul plictisit si furios.

La frizeria pentru copii BeautyPlay am gasit un truc ce functioneaza de fiecare data : masinutele au o singura destinatie – lumea tunsorilor perfecte. In plus, drept rasplata pentru rabdarea lor, se vor putea distra apoi la locul de joaca amenajat in aceeasi locatie.

Parintii prefera adesea sa isi tunda singuri copiii acasa. In timp ce unul ii atrage atentia, celalalt parinte taie repede din par. Si asta functioneaza o perioada de timp, dar, pe masura ce copilul creste, devine din ce in ce mai evident ca talentul parintilor este limitat si sunt necesare serviciile unui profesionist.

In timp ce copilul primeste o coafura de la un hairstilist calificat si prietenos, voi, parintii, va relaxati apeland la serviciile salonului nostru profesional: coafura, cosmetica, masaj, tratamente de infrumusetare.

Da, BeautyPlay s-a gandit la intreaga familie! Stim cat de important este timpul pentru parinti. In loc sa faci drumuri prin tot Bucurestiul, ai ca destinatie un singur loc: BeautyPlay!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *