Blog

Locul de joaca pentru copii – siguranta si distractie

Conceptul de siguranta la locul de joaca pentru copii s-a schimbat destul de drastic in ultimii ani. Pe perioada iernii, cand plimbarile in parc sunt mai rare din cauza frigului, familiile aleg sa isi lase copii la locuri de joaca amenajate in interior.

Cum aleg un loc de joaca sigur pentru copilul meu? Aceasta este intrebarea cea mai importanta la care vom incerca sa ii aflam raspunsul mai jos.

Va prezentam o lista scurta cu cele mai importante lucruri pe care parintii trebuie sa le ia in considerare atunci cand aleg un loc de joaca pentru copiii lor.

  1. Siguranta la locul de joaca. Asigura-te intotdeauna ca locul de joaca este sigur. Fa cunostinta cu personalul firmei, cu cei care se ocupa de supravegherea copiilor. Un personal bine instruit, care stie ce sa faca in orice situatie, este cheia sigurantei copilului tau. Asigura-te ca locul de joaca nu se afla intr-o cladire cu risc seismic.  Locul de joaca trebuie sa fie curat, ordonat si bine intretinut.
  2. Activitatile locului de joaca. Dupa ce ai inspectat locul, arunca o privire peste programele, cursurile si activitatile de joaca. Fara jocuri si activitati interesante si distractive, copilul se va plictisi.
  3. Jucariile. In general, la un loc de joaca, jucariile sunt atractia principala pentru copii. Toboganele, saltele, castelele si casutele sunt cele mai iubite de cei mici. Varietatea cat mai mare a jucariilor garanteaza distractia maxima.
  4. Loc de relaxare pentru adulti. Daca vrei sa stai cu cel mic, atunci ia in considerare alegerea unui loc de joaca cu spatiu de relaxare pentru adulti. Poti servi o cafea, te poti relaxa la un masaj, la manichiura, coafor etc., in timp ce copilul tau se distreaza de minune.

Beauty Play – loc de joaca pentru copii cu varsta pana in 6-7 ani

Daca esti in cautarea unui loc de joaca pentru copii in Bucuresti, atunci ai ajuns unde trebuie.

Locul de joaca Beauty Play este dotat cu: castel gonflabil, cu tobogan si saltea, casuta piticilor si multe alte jucarii potrivite pentru varsta lor. Pentru siguranta copiilor, sub mocheta, se afla un strat de burete.

Locul de joaca este gratuit pentru clientii salonului nostru de infrumusetare situat in aceeasi locatie. In timp ce copilul tau se distreaza sub supravegherea personalului nostru, tu iti poti coafa parul, poti beneficia de tratamente faciale si corporale, manichiura si pedichiura, solar, masaje de relaxare sau anticelulitice.

In fiecare sambata, BeautyPlay va invita la piese de teatru cu actori profesionisti, un spectacol interactiv cu personaje costumate si papusi, ce vor face deliciul copiilor, incepand cu ora 11:00.

Tarifele locului de joaca Beauty Play

  • 15 lei, timp nelimitat.
  • Gratuit pentru clientii salonului nostru de infrumusetare, situat in aceeasi locatie.
  • Tarif teatru papusi: 15 lei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *