Despre noi

Ca si tineri parinti, am descoperit incet, incet ca timpul nu mai era al nostru, ca obiceiurile si rutina trebuiau schimbate, caci … sufletelul acela mic, abia venit pe lume, are nevoie de toata atentia noastra (iar asta ne-a placut atat de mult incat la scurt timp a venit si al doilea copil).

Ne-am fi dorit sa gasim un loc unde sa ne putem face cumparaturile pentru cei mici, sa ne putem relaxa, dar in acelasi timp sa avem si copilul (ii) cu noi. Acest lucru nu l-am gasit.

Locurile de joaca sunt destinate in special copiilor peste 6-7 ani, cu multe zone de catarat, sarit, tobogane inalte si activitati cu risc mare de accidentare pentru copii de 1-4 ani.

De aceea ne-am gandit sa oferim un Loc de joaca destinat in special copiilor cu varsta pana la 6-7 ani, un magazin pentru copii unde puteti gasi de la suzete pana la imbracaminte si incaltaminte pentru copii de 13-14 ani si un salon de infrumusetare unde va puteti relaxa in imediata apropiere a copilului dumneavoastra.

Nimic mai simplu, luati copilul cu dumneavoastra si bucurati-va impreuna. Nu mai trebuie sa “fugiti” la salon in timp ce copilul doarme, sa rugati bunica sau bona sa va sune cand trebuie hranit sau cand plange.

Gata cu stresul, la noi gasiti imbinarea perfecta intre frumusete si joaca (Beauty Play) unde atat copiii cat si parintii sunt fericiti.

BeautyPlay va invita in fiecare sambata la piese de teatru cu actori profesionisti, un spectacol interactiv cu personaje costumate si papusi ce vor face deliciul copiilor, incepand cu ora 11:00, la sediul BeautyPlay din Campia Libertatii nr. 39A, Bucuresti, sector 3.

Va asteptam!