Primul tuns

Prima tunsoare a copilului necesita foarte multa atentie si rabdare. Adesea, la primul tuns copilul plange si tipa de frica foarfecului. Pentru a transforma primul tuns intr-o experienta placuta ai nevoie de : un stilist care stie sa se comporte cu cei mici si un spatiu special amenajat si decorat pentru copii.

La frizeria pentru copii Beauty Play, Alba ca Zapada este stilista, masinutele special construite pentru tuns inlocuiesc scaunele clasice, camera este decorata cu personaje din desene animate, iar inainte sau dupa tuns copilul se poate distra in locul de joaca cu castel si tobogan gonflabil.

Personalul Beauty Play este inarmat cu rabdare si dragoste pentru copii. Copilul nu este fortat sa fie tuns, ci stilista se joaca cu el si se imprieteneste, pana cand ii castiga increderea.

Mamica poate profita pentru a da si ea o fuga la salonul de infrumusetare BeautyPlay, din aceeasi incinta, pentru tratamente de infrumusetare sau remodelare corporala.

Frizeria pentru Copii Beauty Play este locul unde copii vin cu drag si unde nu sunt stresati. Alege ca primul tuns al copilului tau sa fie o experienta frumoasa pe care sa o repete cu drag!

Preturi Frizerie /Coafor copii

Tuns (pana 6 ani) – 35 Ron

Tuns (peste 6 ani) – 25 Ron

Schimbare look – 35 Ron

Tuns breton – 10 Ron

Spalat – 10 Ron

Coafat – 25 Ron

Coafat ocazie – 50 Ron

Impletit spic – 25 Ron

Impletit – 10 Ron

 

Va asteptam la frizeria pentru copii Beauty Play situata in Bucuresti, sector 3, str. Campia Libertatii nr. 39A!

Pentru rezervari, sunati la 0768694063 sau trimiteti un email la adresa salonbeautyplay@gmail.com

[flagallery gid=3]