Loc de joaca

locuri de joaca bucuresti sector 3Toti piticii vor gasi la noi un loc de petrecere a timpului liber intr-un mod cat mai distractiv.

Locul de joaca Beauty Play din Bucuresti, sector 3, se adreseaza copiilor pana in 6-7 ani. Un loc special amenajat unde prichindelul se poate distra cat timp mami se face frumoasa la salonul nostru de infrumusetare din aceeasi locatie.

In locul de joaca se gaseste un Castel Gonflabil, cu topogan si saltea, unde copiii poate sari pana la cerul cel albastru cu norii cei pufosi, se poate da pe topoganul de plastic sau se poate juca in casuta piticilor, cu jucarii potrivite pentru varsta lor.

Sub mocheta rosie cu imagini din celebrul desen animat “Cars” se afla un strat de burete astfel ca piticii sa nu se loveasca.

Preturi loc de joaca pentru copii : 15 lei, timp nelimitat.

Gratuit pentru clientii salonului nostru de infrumusetare situat in aceeasi locatie.

„Pentru mine este o evadare in paradis, fara nicio exagerare, iar mamicile inteleg de ce. Am doi copilasi pana in 6 ani, iar aici ii pot lua cu mine la salon! Eu imi fac treaba, iar ei se joaca sub supraveghere la celalalt etaj. Fara sa platesc bona, fara sa chem bunica sau vecina, fara sa-mi chinui sotul! Va iubesc.”, ne-a marturisit Cristina, o clienta fidela Beauty Play.

Va asteptam la Locul de Joaca situat in Bucuresti, sector 3, str. Campia Libertatii nr. 39A!

E urat afara! Unde ma joc?” Stim cu totii ca joaca este esentiala pentru dezvoltarea cognitiva, fizica, sociala si pentru starea de bine emotionala a copiilor. Din pacate, in zilele ploioase de toamna si in cele geroase de iarna, posibilitatile de joaca si de socializare ale copiilor nostri sunt limitate. Dar, din fericire, locurile de joaca sunt o solutie la indemana parintilor si copiilor lor. Daca locuiesti in sectorul 3 din Bucuresti, te asteptam la Beauty Play! Copilul se va bucura de jucarii si noi prieteni, iar tu vei sta fara griji!
Mami si tati nu pot veni azi cu mine la joaca!” Noi parintii avem si alte responsabilitati si nu avem intotdeauna timp sa ne supraveghem copii la joaca. De aceea, la locul de joaca Beauty Play, toti copii sunt supravegheati de un adult responsabil.
Cand va vad pe voi fericiti si eu sunt fericit(a)!” Noi parintii uitam adesea ca, in afara de acest rol, avem si altele: de femeie / barbat, de sotie / sot. Ignoram adesea sa ne oferim momente de relaxare si infrumusetare. Insa, un parinte care se simte bine in pielea lui, va transmite acest lucru si copiilor sai. La Beauty Play avem tot ce va trebuie intr-un singur loc: distractie pentru copii si infrumusetare si relaxare pentru voi, parintii. Vezi toata gama de servicii de infrumusetare oferite de noi aici.