Blog

Jocuri pentru Petrecerea Aniversara a Copiilor

Fie ca o organizezi acasa, la un loc de joaca sau intr-o locatie speciala, pe langa muzica, bauturi, gustari si tort, de la o petrecere nu trebuie sa lipseasca activitatile creative si distractive. Iti recomandam 7 jocuri potrivite pentru copii de toate varstele. Citeste mai mult.

La frizeria pentru copii BeautyPlay masinutele au o singura destinatie – lumea tunsorilor perfecte

Fiecare parinte stie cat de dificil poate fi sa iti convingi copilul ca este timpul sa se tunda. La BeautyPlay avem o echipa de coafori experimentati, care va vor face copilul sa se simta confortabil si relaxat si vizita la coafor o experienta amuzanta si placuta pentru amandoi.

Citeste mai mult.

Locul de joaca pentru copii – siguranta si distractie

Conceptul de siguranta la locul de joaca pentru copii s-a schimbat destul de drastic in ultimii ani. Pe perioada iernii, cand plimbarile in parc sunt mai rare din cauza frigului, familiile aleg sa isi lase copii la locuri de joaca amenajate in interior.

Cum aleg un loc de joaca sigur pentru copilul meu? Aceasta este intrebarea cea mai importanta la care vom incerca sa ii aflam raspunsul mai jos.

Citeste mai mult.

Ce spun clientele noastre despre Beauty Play?

“…va recomand cu drag salonul de frumusete Beauty Play, unde profesionistii va pot ajuta sa va alegeti corect anume tipul serviciilor de care aveti nevoie, pentru ca de multe ori se intampla sa optam pentru lucruri care chiar nu ne sunt necesare…asa cum a fost si in cazul meu :).

Iar vestea buna pentru tinerele mamici, este ca acestea se pot relaxa ore in sir, rasfatandu-se in voie pentru ca-si pot lasa cu incredere copilasii la locul de joaca care se afla in incinta salonului, astfel nemaifiind nevoite sa-si tina odorasii dupa ele..sau sa se gandeasca in grija cui sa-i lase acasa. Va mai mentionez ca salonul dispune si de un minisalon de frumusete special amenajat pentru cei mici si care nu are cum sa nu-i incante, scapandu-i in acelasi timp si de frica de coafor J.”

Citeste mai mult.

Frizeria pentru copii Beauty Play – reportaj Observator, Antena 1

frizerie copii
Echipa de la stirile „Observator”, Antena 1, a realizat un reportaj despre frizeria pentru copii Beauty Play. CLICK AICI pentru a urmari reportajul!

Citeste mai mult.