Frizerie pentru copii

frizerie copii bucuresti

Copiii sunt cartile de vizita ale parintilor si pana la o anumita varsta decizia de a merge la coafor/ frizerie sau manichiura, apartine parintilor. Toti copiii sunt frumosi, dar Mami si Tati trebuie sa inteleaga ca aceasta parte de educatie trebuie implementata inca de la varste foarte fragede.

La Beauty Play veti avea ocazia ca micutul sa beneficieze de servicii oferite de noi, in cele mai bune conditii de curatenie si igiena, fara ca procedura sa fie stresanta.

La Beauty Play micutul tau se va simti foarte bine. Spatiul este decorat special pentru copii, scaunele sunt inlocuite cu masinute, pentru ca totul sa para un joc, eliminand astfel stresul si teama, iar personalul este rabdator si stie cum sa ii faca pe copii sa se simta in largul lor.

In acest fel, copilul nu este stresat si speriat nestiind ce va urma, iar plansul se va transforma in zambet.

La Beauty Play micutul tau se va simti foarte bine. Spatiul este decorat special pentru copii, scaunele sunt inlocuite cu masinute, pentru ca totul sa para un joc, eliminand astfel stresul si teama, iar coafeza este rabdatoare si stie cum sa ii faca pe copii sa se simta in largul lor. – See more at: http://www.perfect-beauty.ro/parinti-si-copii/primul-tuns-al-copilului-mic-ghid-pentru-mamici.html#sthash.npgFeqGw.dpuf

Micutii au ocazia sa se bucure de locul de joaca oferit gratuit, sub atenta noastra supraveghere.

Preturi Frizerie /Coafor copii

Tuns copii pana in 6 ani  –  40 Ron

Tuns copii 7+ ani  – 45 Ron

Schimbare look  – 35 Ron

Tuns breton – 10 Ron

Spalat  –  10 Ron

Coafat –  25 Ron

Coafat ocazie – 50 Ron

Impletit spic  –  25 Ron

Impletit   – 10 Ron

„Pentru mine este o evadare in paradis, fara nicio exagerare, iar mamicile inteleg de ce. Am doi copilasi pana in 6 ani, iar aici ii pot lua cu mine la salon! Eu imi fac treaba, iar ei se joaca sub supraveghere la celalalt etaj. Fara sa platesc bona, fara sa chem bunica sau vecina, fara sa-mi chinui sotul! Va iubesc.”, ne-a marturisit Cristina, o clienta fidela Beauty Play.

Va asteptam la frizeria pentru copii BeautyPlay situata in Bucuresti, sector 3, str. Campia Libertatii nr 39A.